4oğlanjow
Video 4GrimJow denen döl israfı
'Resim Video Paylasimlariniz' forumunda K-E-R-E-M-B--E--Y tarafından 14 Ekim 2019 tarihinde açılan konu
Toplam 3 sayfadan 1. sayfa
'Resim Video Paylasimlariniz' forumunda K-E-R-E-M-B--E--Y tarafından 14 Ekim 2019 tarihinde açılan konu
bu orospu evladı kendı kasındı aq ısrafı senı dunyada daha evrımın tamamlanmamıs millete laf yapıyor kalk sıktır gıt burdan gozum gormesın aq evladı
Lan gotunun killarini cimbiz tek tek koparttigim yavsak daha bi kac ay oncesine kadar layra iboya bende tbl var diye ts de konusmuyormuydun simdi gecip burda ses kaydi mi aliyon senin de amina cakarim claninin da tek basima yeterim size royalmi ney yaramsa dizilin arenaya hepiniz butun kollarinizi toplayacam birbirinize sokacam tamam mi
Lan gotunun killarini cimbiz tek tek koparttigim yavsak daha bi kac ay oncesine kadar layra iboya bende tbl var diye ts de konusmuyormuydun simdi gecip burda ses kaydi mi aliyon senin de amina cakarim claninin da tek basima yeterim size royalmi ney yaramsa dizilin arenaya hepiniz butun kollarinizi toplayacam birbirinize sokacam tamam miHepsini görmek için tıklayın...
noldu la kerem ne bok oldgn cikti ortaya mk kolsuz pici
Nasıl bir küfür kahaha attımHepsini görmek için tıklayın...
noldu la kerem ne bok oldgn cikti ortaya mk kolsuz piciHepsini görmek için tıklayın...
bu orospu evladı kendı kasındı aq ısrafı senı dunyada daha evrımın tamamlanmamıs millete laf yapıyor kalk sıktır gıt burdan gozum gormesın aq evladıHepsini görmek için tıklayın...
Lan iyide gardas etmeyim drdikce hakediyo gavatlar yav milletin gotunu yalauanlar adam olduk diyo aqHepsini görmek için tıklayın...
Ali bu Oguz dün ağlamıyor muydu telefonda kerem bizi sikiyor video alıp foruma atıyor diye sana ondan sebeb 8w8 gelmiyor bizimkiler diyeHepsini görmek için tıklayın...
oguz sende mk kendini bi sikten sanionya gotleri savunan gotsun snide siktgm gunleri unuttnHepsini görmek için tıklayın...
Sen beni ne zaman sikebildin oguzcuk ulan sen bi kisiyi 1ws1 de kesebildin mi 8ws8 de anlasmali seninle hic ws atamadik her zaman toplama pt ile oynandi ayrica sen de kullandin claninda bak ben sana kufur etmiyorum ha kufur edeceksen ver numarani arayim oyle et veya bulusalim yuz yuze edelim olur muHepsini görmek için tıklayın...
sen bnmle bulusmaya gotun tutmz ayrica burda bos muhbt ypma hala dha su itleri savunuyn yazk sanadaHepsini görmek için tıklayın...
Oğuz klanindaki herkese söyle arena inmesin sakin
Yav varya benim anlamadigim 2 gun once yasine tbl diyordu tbl kullandiginda hk_phantaydi nicki
Ediz tbl den banlandi acildi bida banlandi tagi hk ydi ve buna benzet kac kisi boyle aralari acilinca adamin tbl kullandigini soyleyip ana avrat sovuyo eee senin claninda iken sikinti yoktu emire de aynisini diyorsun oda senin claninda kullanmis simdi sen dersin ki tbl olduklarini anlayinca siktir ettim diyecen demi![]()
Sen kafani yorma oguz sen tel ver konusuruz o mevzulari onlar kolay da
Ayrica savunuyorum adam eskiden kullandim diyo inkar etmiyo ki sen ws de kesilip tbl diye laf kiviriyon swninle attigi ws de tbl kullandiysa onun ben amina koyum ama yok kullanmamis ben yalan yanlis konusmam kendi clanimda olsa soylerim tbl kullaniyo diye eskiden kullanmis zatenHepsini görmek için tıklayın...