ben kimsenin götünde dolaşmam oglum sen beni tanımamışsın
Video (ANDRAM.TR) TENHADA DEGIL ACIKTA D_A_D_A_O_G_L_U
'Resim Video Paylasimlariniz' forumunda s3z3rr21 tarafından 14 Ağustos 2019 tarihinde açılan konu
Toplam 4 sayfadan 1. sayfa
'Resim Video Paylasimlariniz' forumunda s3z3rr21 tarafından 14 Ağustos 2019 tarihinde açılan konu
ben kimsenin götünde dolaşmam oglum sen beni tanımamışsın
Linkleri görebilmek için Üye OL yada giriş yap #AndreamTR.com#
kesanlı harbi 10 numara adammıssın dürüstsün kardeşim helal olsun![]()
ben kimsenin götünde dolaşmam oglum sen beni tanımamışsınHepsini görmek için tıklayın...
tolga senden bi sik olmaz 2.cisi serbela kardesim bu video alarak kendini rezil etmisn cunku sen nasil komutcusun kardes z basip sadece db ation insan gider karsi tarafin z sini alir bise yapar direk db ation adamlar vuruo sen komutu ogrenememisn kardes kusura bakmada
mertcan uzatma bence konuyu kapat
kahrolsun616 benden bir sik olmazsa senden hiç olmaz![]()
tolga senden bi sik olmaz 2.cisi serbela kardesim bu video alarak kendini rezil etmisn cunku sen nasil komutcusun kardes z basip sadece db ation insan gider karsi tarafin z sini alir bise yapar direk db ation adamlar vuruo sen komutu ogrenememisn kardes kusura bakmadaHepsini görmek için tıklayın...
Belli kimsenin gotunde dolasmadigin gurkanin clanina girseydin bu kadar olmazdi emin ol ama sen bu kahpe için yolunu cizdin beklemezdim senden böyle bişeyHepsini görmek için tıklayın...
AGLAMA SUZME OROSPU EVLADI OYUNUNU OYNAHepsini görmek için tıklayın...
mertcan uzatma bence konuyu kapatHepsini görmek için tıklayın...
ben kimseyi satmadım her neyse hatrın var konusmucam sana hadi eyw
Sen kimseyi satmdın mı olm sen ne konuştuğunu biliyon dimi amk bız clandsn cıktık karusa gectık kımse seni ptye almıyor dıye haber vermeden clandan cıkıp gitmedin mi ben sana ıstedıgınn clana gir ama yılmazın clanına girme dedim sen bana ne dedin sikerim olm yılmazın clanında ne ısım var dedın sımdı ne degişti siktin mi yılmazı
Ben oyunumu oynuyorum zaten ananı sikenleri clana alıyorsun belli oldu şimdi
Hepsini görmek için tıklayın...
Cevap vermiyom diyene bak nasılda yazıyor alttan millet kız kardeşini sikiyor sen hala burda bana küfür ediyon amk yılmaz koş bacını![]()
![]()
SERBELA SENI BN 10 KEZ SIKTIM 15 KISSIYLE GEL KES BENI PAYLAS ONUDA OLM GERCKTN KOMUTU OGREN ILK NEKDR EGOLUSUN MK SANA INSAN GIBI BISE ANLATIOZ AMACIM VIDEO DGL DOSTM VERDIGIN KOMUTU KOR BIRI VERIR AMA NASIL ANLARSAN ANLA TOLGA SANA GELINCE 2 GUN ONCE GOTUMU YALIODUN HERKESI YALA KARDES SN SERFSZSN