olm oguz artık su f'lerii hızlı gec aqHepsini görmek için tıklayın...
Video DADALOGLUwsVotto. Kesildin hemen sc pot bastin dedin al sana sc pot :)
'Resim Video Paylasimlariniz' forumunda oguz1453 tarafından 8 Haziran 2020 tarihinde açılan konu
'Resim Video Paylasimlariniz' forumunda oguz1453 tarafından 8 Haziran 2020 tarihinde açılan konu
olm oguz artık su f'lerii hızlı gec aqHepsini görmek için tıklayın...
Eline SağlıkHepsini görmek için tıklayın...
evet 7-8 yıl oldu bu oyunu bırakalı asas için yaşlandık biraz
Bunu yapmayan asas mi kalmis sadece minor mana yapmasi tamamen macro mu oluyo ayrica sen warior mu oynuyon ben oyle gormustum seniHepsini görmek için tıklayın...
evet 7-8 yıl oldu bu oyunu bırakalı asas için yaşlandık birazHepsini görmek için tıklayın...
F1 F2 hızlı geçiyosun. Tebrikler. Başka bişey yapmayı beceremiyon anladığım kadarıyla. Kolsuzmusun yoksa
F1 F2 hızlı geçiyosun. Tebrikler. Başka bişey yapmayı beceremiyon anladığım kadarıyla. Kolsuzmusun yoksaHepsini görmek için tıklayın...
Sakin ol oğuzkimseyi takma böyle oynamaya devam et pvp aleminin %80ninden daha iyi oynuyon
![]()
Sakin ol oğuzkimseyi takma böyle oynamaya devam et pvp aleminin %80ninden daha iyi oynuyon
Hepsini görmek için tıklayın...
Simdi sen varioru elle oynusundur kardesyoksa knight 59 a ugra bi warior ws de atariz
istediğin zaman discord dan yayın açıp (iki tarafta) atariz kardesimHepsini görmek için tıklayın...
Isten sabah cikiyom bu hafta sabah 10 da girebilirsen ws atariz esit sartlarlabi bakiyim nasil elinle oynuyon kardes
Aksam giremem sabahlari bu hafta sabah 10.30 a kadar musaitim
Oyundan anlamayan ezolar her şeye macro der olmuş AMK adam skilleri macroya vutdurcak kadar kusursuz vurmuyor ki bir sürü failed almış ama embesiller ona bile macro der olmuş sonra şizo küfür ediyor oluyor amk
F1 F2 hızlı geçiyosun. Tebrikler. Başka bişey yapmayı beceremiyon anladığım kadarıyla. Kolsuzmusun yoksaHepsini görmek için tıklayın...
Oyundan anlamayan ezolar her şeye macro der olmuş AMK adam skilleri macroya vutdurcak kadar kusursuz vurmuyor ki bir sürü failed almış ama embesiller ona bile macro der olmuş sonra şizo küfür ediyor oluyor amkHepsini görmek için tıklayın...