Arkadaş kendini akıllı falan sanıyordu galiba karşısında DB Effect açmış birisi olduğunu tabii bilmiyo artist işte attığı mana effectlere bakarsanız 3 manada bir 1 mana fazla basıyor benden yani ben 3 basarken kendisi 4 basıyor light feet diyemezsiniz azıcık asastan anlayan adam eşit bir manayı kusursuz basmama rağmen benden 0.3 saniye erken basıyor büyük ihtimal zedbot Linkleri görebilmek için Üye OL yada giriş yap #AndreamTR.com# hocam bakarsan bi şu arkadaşa. Ha şayet dersen arenada açmak serbest ardreamda açmak yasak dersen o zaman biz bi 15 20 kişi bırakaacağız bu oyunu haberiniz de olsun. O kadar sc çekiyoruz full charlarımıza ayıptır böle tipleri barındırıyorsunuz.
Bana hilesiz oynayan bi asas gösterirmisin geçen birini daha ifşalayacaktım thrust 10,2 saniye olmasına rağmen 10,2 saniye aralığına maksimum 3 thrust'u sığdırabiliyor zed bot değilde başka bi program karşı taraf senden daha fazla r atıyor vs.. dikkatle izlemedikçe farketmek zor oluyor
PiShLiq58 diye youtube hesabı mı açılır aq bu da sivas kekosu çıktı... 7-8 mana minor bu şey değil mi ya ben sikik kolsuz bir asasım minoru ve manamı kendim basamıyorum kombini. 15-20 kişi derken kendin ve fake charlarından bahsediyorsun herhalde amına koduğumun çulsuzu sen mi sc çekiyorsun