ws atmak iştedim
Resim O_H_H_H___C_I_L_L_I VS MASSAİMARA ELİNE SAGLIK.
'Resim Video Paylasimlariniz' forumunda RoadWarior tarafından 12 Mart 2019 tarihinde açılan konu
'Resim Video Paylasimlariniz' forumunda RoadWarior tarafından 12 Mart 2019 tarihinde açılan konu
ws atmak iştedim
Ugur ben mertcann aqq bişey yapmadıgım halde harddisk ban yemısım aqqqq
Merakım için özür dilerim sword aura skili kullanıldı diyor damage neden görünmüyor
Merakım için özür dilerim sword aura skili kullanıldı diyor damage neden görünmüyorHepsini görmek için tıklayın...
Benim bildiğim skil sekerse failed yazar kırmızı olarak r skilde sword aura diye birşey yazmaz diye biliyorum
Adamı kestiğin skillde yani son skillde damage yazmaz o yüzden burada damage gözükmüyor ama bu çillinin koxper olduğu gerçeğini değiştirmiyor, koxper olduğu için video yerine ksc atıyor zaten daha 1 hafta önce banlandı.
Adamı kestiğin skillde yani son skillde damage yazmaz o yüzden burada damage gözükmüyor ama bu çillinin koxper olduğu gerçeğini değiştirmiyor, koxper olduğu için video yerine ksc atıyor zaten daha 1 hafta önce banlandı.Hepsini görmek için tıklayın...
la dün sana ws gel dedım pm den bpydin asas bas beklerim dedim afk kaldınHepsini görmek için tıklayın...
O zaman masaimara 2 nci resimde öldükten sonra vurmuş
O zaman masaimara 2 nci resimde öldükten sonra vurmuşHepsini görmek için tıklayın...
Doğru inceyi yakalamışsın ben fark etmedim bu salak kscde bile kendini ifşa etmişHepsini görmek için tıklayın...
Valla ben 2003 yılından beri warior oynuyorum r de skil yazdığını burada gördüm peki sword aura r skilin ismi ise skil bardaki sword aura ne
Valla ben 2003 yılından beri warior oynuyorum r de skil yazdığını burada gördüm peki sword aura r skilin ismi ise skil bardaki sword aura neHepsini görmek için tıklayın...
Bu massaimara bot kullanıyodu ifşalamıştım![]()
Schizo cazzzz yapma AMINA KORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Bu massaimara bot kullanıyodu ifşalamıştımHepsini görmek için tıklayın...