Bu kişilere itibar etmeyin kaale de almayın emircimiyi akşamlar herkese
Video OMC::B_E_S_I_K_T_A_S VS MOVIE
'Resim Video Paylasimlariniz' forumunda besiktaslove34 tarafından 9 Ocak 2018 tarihinde açılan konu
Toplam 2 sayfadan 1. sayfa
'Resim Video Paylasimlariniz' forumunda besiktaslove34 tarafından 9 Ocak 2018 tarihinde açılan konu
Ayrıca shak3down (ali) tanıdığıma göre yaşı 25'in üzerinde gün boyu çalışan biri ara sıra oyuna girer kesmiş olabilirsinde biraz saygı öğrenin ayıptır
Hepsini görmek için tıklayın...
Ayrıca shak3down (ali) tanıdığıma göre yaşı 25'in üzerinde gün boyu çalışan biri ara sıra oyuna girer kesmiş olabilirsinde biraz saygı öğrenin ayıptırHepsini görmek için tıklayın...
Ben bu oyuna tek girdim dediğin kişileri sadece oyundan tanıyorum tbl veya bot kullanırmı kullanmazmı kullanırsada umrumda değil her önüne gelene tbl demeyi kesin tabi artık bu oyunda tbl tonla mevcut tadında bırakmanızı öneririm isterseniz iç ve dış çekim ws atarı arka planda herhangi bi program varmı alacağım video'da gösterebilirim iyi geceler...
önüme gelene tbl demiyorum en iyi olduğumu da iddia etmiyorum beni kesebilecek asaslar vardır tabi bileğiyle oynayıp keseni tebrik ederim ama kimin tbl olup olmadığı belli oluyor playerlığına güvenmeyen kullanıyor işte adam hileden banlanıp hala yüzsüz yüzsüz ws davet ediyor hileliyken kesildiği halde...
çoluk çocukla işim olmaz hepsi süzme ezik takılsınlar kendi çaplarında ben keser geçerim onlar hile diye ağlar
çoluk çocukla işim olmaz hepsi süzme ezik takılsınlar kendi çaplarında ben keser geçerim onlar hile diye ağlarHepsini görmek için tıklayın...
çoluk çocukla işim olmaz hepsi süzme ezik takılsınlar kendi çaplarında ben keser geçerim onlar hile diye ağlarHepsini görmek için tıklayın...
Ağlama ırzını siktiğimin kolsuzu 2 kere hileden banlandın mı banlanmadın mı şu an banlı mısın değil misin cevapla hadi dümbelekHepsini görmek için tıklayın...
Biraz da başka yerde ağla ananın bacının leşini sikeyim zavallı hileci orospu çocuğu![]()
gadasım git yasınlarınla muhattap ol ben coluk cocukla muhattap olcak yasda deilim en az 20 kere kestim seni sende bi kere kestin ondada sc bitti lan ne bos insanlar var arkadas bakın dalganıza
az laf cok iş delikanlı ol küfür etme uzakdasın diye bu kadar rahat konusma kaşarlık yapma cinsiyetinin farkında ol yavşak gel vs at ama karı gibi dedikodu yapma orospuluk yapma sadece söversin ama icin icini yer sikilmekden bos charla full charını kestigim videoyu attıgımda aglıyordun hatırladın mı hatta nickim beşiktassikendi iyi hatırla kaldırdım sonra videoyu. gereksiz ve amaçsız insan
suna cevap felan vermeyin mutlu oluyor aptal yırtık kondum mağduru
Bunlara zevksiz gecenin mahsulü der konuyu takibi bırakırım![]()
Uğur yalancının annesini sikeyim mi? Besiktassiken adlı charını kestiğim video da var bu forumda eskilere gidersen bulursun. Bu arada uzaktayım diye söylemiyorum bunları beykozda oturuyorum gelirsen görüşürüz biraz delikanlıysan. Sen beni full charınla bile kessen youtube, forum, dailymotion falan filan her yere atıp parti düzenlersin amk kolsuzunasıl sikmişim sıfatını izle bak izledikçe kudur boş charla sikiyorum hala ağlayıp zırlıyorsun
![]()