Ben sana gosterecem merkezi merak etme 10 yasında ufak kız cocuguna kufur etmek nasıl oluyor hep beraber bekleyıp gorecez
oyunu bosver oyun gecici ama klavye basından mılletın anasına karısına kızına kufur edıp oyle kenara kacmak yok bızım kıtabımızda mersındesın oyle yada boyle ogrenecem adresını kım oldugunu ozaman baban elımden alamıyacak su oyunu edebınızle oynamayı ogrenemeyen tek varlık sensın kıme sorsam arkandan kufur edıyor adamlara sovup saymıssın ama ben o adamlardan bırı degılım o kadarını bil yeter sana oyunu delikanlı gibi adam gıbı oynamak yerıne 18 yasında cocuksun ettıgın kufurlerın ucu nereye gıdıyor farkında degılsın ama ogretecem hıc merak etme bır kez dayak yedıgınde bırdaha mılletın karısına kızına kufur edıp sonrada etmedım ben kufur dıyerek kacamıyacaksın !!
Oyunda Hile Hurda Acarak millete sc siz deyip sc basarak video alan asalagın tekisin hayatta amacın bır hedefın yok oyunu dedıgım gıbı geç gorustugumuzde senı elimin altında ezerken videonu alıp bende bu foruma atmassam adam değilim bunu bil kafi
Video S_Y_R_E_X_X_X_X VS __SercanBABAESKI (3-1) HAYAT DERSİ!
'Resim Video Paylasimlariniz' forumunda fetihan acar tarafından 14 Haziran 2020 tarihinde açılan konu
Toplam 2 sayfadan 1. sayfa