Tuğrulun götü doğrulmadı vurdurmaktan
Video Schizo vs JabbaWocKeZZZZZ
'Resim Video Paylasimlariniz' forumunda Schizo tarafından 25 Eylül 2019 tarihinde açılan konu
Toplam 2 sayfadan 1. sayfa
'Resim Video Paylasimlariniz' forumunda Schizo tarafından 25 Eylül 2019 tarihinde açılan konu
Tuğrulun götü doğrulmadı vurdurmaktan
Bu yarram bi aralar 1299 da seri mana açıp milleti kesiyom diyordu değilmi skil barı da kapatıyordu salak forza2
Bu yarram bi aralar 1299 da seri mana açıp milleti kesiyom diyordu değilmi skil barı da kapatıyordu salak forza2Hepsini görmek için tıklayın...
combon cok kotuHepsini görmek için tıklayın...
Herkes bana nasıl yapiyon diye sorar tipe bak![]()
Mesele barzo gibi skill vurmak olsa benden iyisini bulamazsın burada adamın skili gecsin diye bekliyorum vs başı bir tık yavaş alıyorum çünkü ezik 3. Skillden sonra cp patladığında eskrima 72 bıçak SP th tam otursun diye çok fazla detayı var konuşma ordan göt varsa gel vs atalımHepsini görmek için tıklayın...
Hangi sw de atıyoz
Hangi sw de atıyozHepsini görmek için tıklayın...
siriusda gelHepsini görmek için tıklayın...
siriusda gelHepsini görmek için tıklayın...
ANASINI SİKTİGİM MACROCU ORUSPU COCUGU CAPS BASIP WSYİ İZLİYON MK EZİGİ NE ZEWK ALION AMIN OGLU CANLI CEKTE GÖRELİM ÖLÜSÜNÜ SİKTİGİM EZİK KOLSUZ SENİ
ANASINI SİKTİGİM MACROCU ORUSPU COCUGU CAPS BASIP WSYİ İZLİYON MK EZİGİ NE ZEWK ALION AMIN OGLU CANLI CEKTE GÖRELİM ÖLÜSÜNÜ SİKTİGİM EZİK KOLSUZ SENİHepsini görmek için tıklayın...
Noldu la saksocunun evladı sevdiğin kızı kaçırıp sikerim senin ölü annesini siktiğim balkondan sikimin basıncına dayanamayıp aşağı uçtu karı babanım la ben senin itaat et oçHepsini görmek için tıklayın...
Benim ayarım yok amın evladı kıskanç orospu çocuğu capslocka basıp vs izliyon diyo saatte ortalama 1 skill atan oç gelip beni mi kescek ko59 gelip beni kescek adam varsa beklerim