senar1st sendin demek maminak![]()
her kesildiğinde skill sekti diyordun ayrıca kesemediğin 3 asas saymışsın ben sana kesemeyeceğin 10 tane asas sayayım + olarak arşivlerimde mevcutsun zamanında foruma da attım yanlış hatırlamıyorsam neyse beni sevmediğin için yazmamışsın ama sikimde de değil benim demek istediğim bu oyunu ölüm kalım meselesi haline getirmeyin tartıştığınız konuya bak yok benim videomu izle yok bilmem ne kesersin kesilirsin önemli olan tebrik etmektir mesela sen bu erzurumtrye makro demişsin ben senin kimseyi tebrik ettiğini görmedim. Ya skillerin sekiyor (nedense her öldüğü vsde skilleri seker bu arkadaşın) ya da öleceğini anlayınca s yaparsın vsyi baştan başlatırsın. Yine de aşağılamak istemiyorum elinle oynadığını düşündüğüm için çünkü benim için eliyle oynayan sıradan bir oyuncu makrocu olup çoğu kişiyi kesenden sağlamdır. erzurumtr nasıl oynar stili nedir bilmem ama bir keresinde ksc attığında sağ alttan ifşasını görmüştük tüm forum alemi olarak hala kullanıyor mudur bilemem neyse ben bu yorumu niye yaptım iyi oyunlar
Hepsini görmek için tıklayın...
Resim SENAR1ST kendisini Sw nin Lordu Sanıyor :)
'Resim Video Paylasimlariniz' forumunda IErzurumTR tarafından 21 Mart 2019 tarihinde açılan konu
Toplam 2 sayfadan 1. sayfa