Linkleri görebilmek için Üye OL yada giriş yap #AndreamTR.com#
Tamamen manuel atıyorum makro bunun neresinde?
Hepsini görmek için tıklayın...
Neresinde olduğunu macroyu bilenler anlar da sen öyle diyorsan öyle olsun manuel attığın minör macrodan bile düzgün tebrik ederim. Ayrıca sana bir öneri vs videolarında yakınlaştırma, uzaklaştırma,skill bar kapatma hatta inv kapatma bile yapılmaz bunu genelde hile kullanan ama saklamak isteyen userlar yapar,hile kullananlarla karışmaman için attığın videolarda böyle şeyler yapmamanı öneririm.
Haha mana,minorn akışım bi kere stabil değil macrodan düzgün atıyomuşum sevindim bunu duymama teşekkürler hile konusuna gelince asla hile kullanmadım kimsede hile kullandıgımı kanıtlayamadı kanıtlayamaz da.
Chat,inv,skill bar kapatma her ws'de yok kafama göre yakınlaştırdım bazılarını macro olsaydı eğer manayı kusursuz basardım mana süresini tut kusursuz mu basıyorum sence? Yorumun için teşekkürler.
Linkleri görebilmek için Üye OL yada giriş yap #AndreamTR.com#
Neresinde olduğunu macroyu bilenler anlar da sen öyle diyorsan öyle olsun manuel attığın minör macrodan bile düzgün tebrik ederim. Ayrıca sana bir öneri vs videolarında yakınlaştırma, uzaklaştırma,skill bar kapatma hatta inv kapatma bile yapılmaz bunu genelde hile kullanan ama saklamak isteyen userlar yapar,hile kullananlarla karışmaman için attığın videolarda böyle şeyler yapmamanı öneririm.